Güçbirliği Kozmetik Tekstil A.Ş.
06 Mayıs 2024, Pazartesi

M4 Peptitleri Ve Faydaları

02 Mart 2023

PEPTİT NEDİR?
Peptit, dilimizde ‘’ küçük sindirilebilir ‘‘veya ‘’ mikro protein’’ olarak tanımlanabilir. Vücudun, kolajen ihtiyacı olan miktarı dengelemekle görevlidirler. Ortalama 20‘li yaşlara kadar kendi oluşan ama sonrasında azalmaya başlaması ile dışardan takviye yoluyla alabileceğimiz Peptitler aslında birer protein miniğidir. Peptitler çeşitlendirilebilir. Olası yaşlanma, saç sağlığı, iltihap önleyici, kas gelişimi ve eklem kıkırdakları yapısı özellikleri gibi alanlarda üretilen Kozmetik ve Sağlık ürünleri peptit içerebilir. Ayrıca Peptitler, Proteinler gibi doğal gıdalardan da alınabilir.
 
M4 PEPTİTLERİ ve Faydaları
M4 Peptitleri; yukarıda bahsetmiş olduğumuz içerikle alakalı olarak, bitkisel maddelerden elde edilmiş protein molekülleridir. Tüm PERMESSE ürünlerinde bulunan M4 Peptitleri, 4 Sertifikalı Organik Bitki özütleridir: Yulaf ve Brezilya Kestanesi, Soya Fasulyesi, Buğday Peptitleri.
Bu mikro proteinlerin birlikte sinerji içinde çalışma özelliği sayesinde, ürünün saça hızlı ve derin nüfuz etmesini, saçın yıpranmış veya yıpranmaya meyilli olana durumunu tedavi etme ve sağlığını koruma niceliği bulunuyor. Buradan da belli oluyor ki; Hedef seçici olma özellikleri vardır. Bu özellik onları diğer tedavi edici özelliği olan maddelerden daha verimli kılıyor.  Bununla beraber, M4 peptitleri, saça derinden nüfuz ederek saçı güçlendirir, yıpranmış bölgeleri bularak onarır ve saç hem yoğun bakıma, hem de gerekli nemini sağladığı için her zamankinden daha canlı ve parlak ışığına kavuşur.