Güçbirliği Kozmetik Tekstil A.Ş.
07 Mayıs 2024, Salı

Hakkımızda

Sektörde kuaförlerimize; ulaşılabilir, kaliteli ve ayrıcalıklı ürün temini sağlayabilmek için, Güçbirliği Kozmetik A.Ş.’yi 2007 yılında Bursa’da kurarak ilk adımımızı attık.
Kuaförlerimiz müşterilerine vazgeçemeyecekleri bir hizmet sunması için “organik içerikli” ürünleri araştırdık, inceledik, ithal ettik. Salonlarımız; etkili bir hizmet sunarken ihtiyaç duyduğu ekipmanların alışverişlerini sorunsuz sağlayabilmesi için depolarımızdaki stokları güncel tutuyoruz. Özgün olmak, ihtiyaç duyulanı sunmak, özel hissettirmek için 2009’dan itibaren ithal etmeye devam ediyoruz.

Bizce iyi hissettirmenin en güzel noktalarından biri pürüzsüz bir cilttir dedik bu yüzden 2008 yılında Massimo Milano markamızı oluşturduk. Bünyemize her geçen gün yenilikler ekledik, eklemeye de devam ediyoruz. Geliştirmeye, hedeflerimizi büyütmeye kararlıyız. Bu kararlılığımızı sağlam attığımız temeller üzerinde ilerletiyoruz. İnsan sağlığına önem veriyor ve kendimizin kullanmayı istemeyeceği, kullanılabilir standartta olmadığını düşündüğümüz hiçbir ürünü satışa sunmuyoruz. Sonuçlarından emin olduğumuz ürün çeşitleriyle sahada yer alıyoruz.

Başta kuaförlerimiz için oluşturduğumuz satış politikamızı daha geniş kitlelerin, bireysel müşterilerimizin taleplerini karşılamak için e-ticaret kanallarımıza taşıyarak satışlarımızı toptan ve perakende olarak tüm Türkiye çapında gerçekleştiriyoruz.

Şirket merkezimizin İzmir’e taşınmasının ardından ürün çeşitliliğimizde yeniliklere açılmak üzere 2020 yılında Tekstil alanına giriş yaptık. Müşterilerimiz için günümüz modasına uygun, el yapımı, tasarım ürünleri keşfediyor ve satışa sunuyoruz. Gucbirligitoptan.com dijital alışveriş platformu olarak; satış ortaklığı ağımıza dahil olmak isteyen her girişimciye kapılarımız açık.

En büyük arzumuz tercihlerimizden ve tercihlerinizden memnun kalmanız…

Güçbirliği Ailesi